COMEBACK SPICE OF INDIA

COMEBACK SPICE OF INDIA Comeback Spice of India

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 58 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Comeback Spice of India. Want to know more? Find out more.

19 Apr 2022 at 17:19 Ik weet op voorhand dat het lang gaat duren. De levering was wel binnen de geschatte tijd (11 min vroeger geleverd). Dus, OK. Het vlees in de curry kon nog malser & sappiger zijn. De smaak was wel goed (mag nog pikanter voor mij).
31 Mar 2022 at 16:55 Te lang wachten, plus we hebben een fles rosé gebestellen we hebben een rode gekregen niet ok.
30 Mar 2022 at 21:36 Heel veel eten en lekker! Vlugger geleverd dan voorzien, voor herhaling vatbaar
24 Mar 2022 at 20:54 Very good good
22 Mar 2022 at 13:29 Délais de livraison respecté. Emballages OK. Qualité des plats excellente. Satisfaction générale
28 Feb 2022 at 22:21 Délai était plus long que 90 min, exactement 100 min mais heureusement la nourriture était excellente
27 Feb 2022 at 20:34 Heel lekker, bezorgingstijd ok! Doen we zeker nog een keer!
25 Feb 2022 at 18:42 Bestelling 16:20 , om 18:50 nog niets, niemand neemt op... vraag voor beoordeling is er voor het eten !!!
13 Feb 2022 at 15:59 Hadden voorgerecht en hoofdgerecht voor koppel. Zeer lekker, wel meer dan twee uren voor levering. Zie ook andere reviews hier, enorm lange wachttijd. GSM nam niemand op, herhaaldelijk gebeld. Tracking werd steeds verlengd.
22 Jan 2022 at 18:05 Food was okay, delivery time was 2h but we knew this, so we adjusted ourselves to it. The food was better the previous time.
19 Jan 2022 at 10:07 We waited 3 hours, no excuse, no explanation. Never ever again. Food was ok, but not worth to wait so long
7 Jan 2022 at 20:52 2 fucking hours! Please!